monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Șomajul tehnic, prelungit până la 1 iunie

Șomajul tehnic, prelungit până la 1 iunie
Guvernul a decis joi prelungirea şomajului tehnic până la data de 1 iunie, cu posibilitatea menţinerii acestei forme de sprijin în domeniile care vor fi în continuare restricţionate, în funcţie de evoluţia situaţiei epidemiologice.

ANALIZA VALUTARĂ. Alertă, euro crește

ANALIZA VALUTARĂ. Alertă, euro crește
Declarațiile de miercuri ale președintelui Rezervei Federale americane, Jerome Powell, conform căruia instituția exclude trecerea în teritoriu negativ a dobânzii sale cheie, care a fost scăzută din martie la 0 – 0,25%, a provocat creșterea plasamentelor în dolari și ieșiri de pe monedele emergente.

Informare privind prelungirea perioadei de avizare a noilor biocide Farmec (P)

Compania Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, anunță extinderea perioadei de avizare pentru producția și comercializarea noilor biocide pe o perioadă de 12 luni, conform Ordonanței de Urgență 67 privind modificarea unor acte normative și prelungirea unor termene publicate în Monitorul Oficial în 12.05.2020.

Ce se întâmplă începând din 15 mai cu actele expirate? Află când trebuie să le schimbi

Ce se întâmplă începând din 15 mai cu actele expirate? Află când trebuie să le schimbi
Potrivit decretului prezidențial prin care a fost instituită starea de urgență, actele emise de autorități care expiră în perioada de carantină își prelungesc automat valabilitatea. În condițiile în care starea de urgență nu va mai fi prelungită după data de 15 mai, iată ce se întâmplă acum cu actele care au expirat în perioada de carantină.

Bistrița va avea heliport SMURD. La Cluj, doar promisiuni

Bistrița va avea heliport SMURD. La Cluj, doar promisiuni.
La Bistrița lucrările la construcția unui helioport pe acoperișul Spitalului Județean de Urgență sunt în toi. În urmă cu câțiva ani, Boc promitea un heliport pe parking-ul Primăriei, dar elicopterele aterizează în continuare la aeroport.