monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

TONE de deșeuri aduse ilegal din Italia ARSE ILEGAL (?) la Pata Rât

Circa 7.000 de metri cubi de deşeuri de plastic sub formă de baloţi compacţi sunt depozitaţi pe platforma de la Pata Rât a Regiei de Administrare a Domeniului Public (RADP) din Cluj-Napoca. Deşeurile au inscripţii în limba italiană, fapt care sugerează că ar proveni din peninsulă.

A fost CONFIRMAT al optulea caz de coronavirus din România

A fost CONFIRMAT al optulea caz de coronavirus din România
Autoritățile au confirmat al optulea caz de infecție cu coronavirus în România - un bărbat de 51 de ani, din județul Olt, care a intrat în contact cu bărbatul de 71 de ani, din Suceava, diagnosticat cu COVID -19 după ce s-a întors din Italia.

Emanuel Ungureanu reclamă igiena precară şi alimentaţia nesănătoasă la Spitalul Clinic pentru Copii Cluj

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a organizat, vineri, o conferinţă de presă în faţa Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii din Cluj-Napoca pentru a atrage atenţia asupra condiţiilor precare de igienă şi a alimentaţiei nesănătoase administrate pacienţilor în cadrul acestei unităţi medicale, situaţii care i-au fost reclamate de către părinţii unor copii internaţi.

CJ a reluat lucrările pe drumul județean Deușu-Sânmărtin-Giula

CJ a reluat lucrările pe drumul județean Deușu – Sânmărtin – Giula. Consiliul Județean Cluj a reluat lucrările de întreținere cu asfaltare demarate în cursul anului trecut pe drumul județean 109S (DJ 109A) – Deușu – Sânmărtin – Giula – Borșa (DJ 109).

Sărbătorește 8 Martie la concertul „Sing the Woman” de la Iulius Mall Cluj (P)

Iulius Mall Cluj a pregătit pentru doamne şi domnişoare un eveniment care celebrează frumuseţea şi feminitatea. Pentru talentul de a face orice loc să fie primitor, pentru ambiția de a face carieră, pentru puterea de a crește o familie și pentru multe alte motive, femeile vor fi sărbătorite pe 8 Martie 2020, cu un concert care le are în prim-plan, „Sing the Woman”.