monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

5 oferte pentru o bucată din A3 Transilvania

5 oferte pentru o bucată din Autostrada Transilvania
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a primit cinci oferte pentru proiectarea şi execuţia secţiunii de autostradă Nuşfalău - Suplacu de Barcău, potrivit unui comunicat al companiei.

ANALIZĂ VALUTARĂ. Dolarul a revenit pe creștere

După mai bine de două săptămâni de scădere, care au urmat din momentul în care a atins maximul istoric de 4,4462 lei, dolarul american a crescut marți ușor, piețele răspunzând pozitiv la planurile de combatere a Covid19 prezentate de președintele Trump.

Cum afectează închiderea școlilor înscrierile în clasa pregătitoare

Ministerul Educației prelungește perioada de înscriere cu o săptămână, au declarat oficialii din educație. Monica Anisie, ministrul Educației, a spus că în săptămâna în care elevii stau acasă (11-22 martie) se suspendă și evaluarea psihosomatică a elevilor care nu împlinesc 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2020.

Ce sunt jumările de porc de fapt. Ce nu știai până acum despre ele

Mulți români obișnuiesc să le mănânce, în special în sezonul rece, în preajma sărbătorilor de iarnă, dar puțini sunt cei care știu ce sunt cu adevărat jumările. Și mai puțini sunt cei care știu că jumările nu sunt un aliment nesănătos, așa cum se crede.