monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
Luna: IANFEB

Farmec celebrează sărbătorile primăverii cu oferte speciale (P)

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, celebrează sărbătorile primăverii prin oferte promoționale și cadouri, disponibile atât în magazinele de brand, cât și în magazinul online, în perioada 14 februarie – 15 martie.

Dolarul a crescut de la 1 ianuarie cu 16,33 bani

Dolarul a crescut de la începutul anului cu 16,33 bani
Media monedei americane și-a continuat raliul ascendent, început acum o lună. Ea a crescut miercuri de la 4,4131 la 4,4241 lei, al șaselea maxim înregistrat în ultimele două săptămâni.

Maşină răsturnată în Deuşu. Primii salvatori, localnicii

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate, miercuri, în jurul orei 9.40, ca urmare a răsturnării unui autoturism în afara părți carosabile, la ieșire din localitatea Deușu.

Educație juridică în școlile din Cluj

La inițiativa judecătorului clujean Cristi Danileț, în peste 20 de școli din județul Cluj va fi introdus începând de anul viitor opționalul de educație juridică.

Aţi văzut-o? Minoră de 15 ani din Cluj, dispărută de acasă

O minoră în vârstă de 15 de ani din municipiul Cluj – Napoca a plecat în data de 17 februarie de la locuința sa, însă nu s-a mai întors la domiciliu. Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Rețeta de pârjoale ca la bunica

Pârjoale moldoveneşti. Pârjoala este un fel de mâncare româneasc, preparat mai ales în Moldova, din carne tocată, în general de porc sau în amestec cu oaie, vită sau pasăre, amestecată cu ouă, produse de panificație sau morărit (pâine uscată, pesmet sau făină albă), usturoi, ierburi aromatice (pătrunjel, mărar, cimbru etc), mirodenii și sare.

Încă 18 locuri cu WI-FI gratuit în Cluj-Napoca

Primăria Cluj-Napoca a extins rețeaua existentă de internet cu acces liber din oraș prin instalarea a 18 noi puncte de acces la internet prin WiFi, pe care clujenii și turiștii le pot folosi gratuit.