monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
Luna: IANFEB

Circulă euro falși în Cluj. Trei bărbați și-au cumpărat telefoane mobile!

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, au desfășurat, zilele trecute, 3 percheziții în județele Cluj și Sălaj, la persoane bănuite de punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune.

Clujeancă obligată să se prostitueze în Italia

Tânără din județul Cluj, obligată se se prostitueze în Italia
O fată de 19 ani dintr-o comună din Cluj, care provine dintr-o familie dezorganizată, a fost păcălită de o prietenă de familie să meargă în Italia pentru a fi menajeră. În cele din urmă, aceasta a fost pusă să se prostitueze.

ANALIZĂ Nou maxim istoric pentru dolar!

ANALIZĂ Nou maxim istoric pentru dolar!
Evoluția ascendentă a monedei americane pe față de principalele valute dar și aprecierea euro, au făcut ca media dolarului să urce la începutul săptămânii de la 4,40 la 4,4026 lei, care reprezintă un nou record istoric.

OPINIE. Ai noștri

De mai multă vreme militez public, pe toate căile care-mi sunt la îndemână (presă de opinie, scrisă și online, invitat în emisiuni TV, rețele sociale, blog, de la catedră, în discuții cu prieteni și cunoscuți etc.), pentru apariția și afirmarea de partide politice noi, care să conteze în viața politică românească, să se implice profund în jocul politic și să preia puterea atunci când va sosi momentul și când vor merita acest lucru.

Cu ce zodii sunt compatibili Gemenii

Ai cunoscut un nativ al zodiei Gemeni și vrei să știi dacă vă potriviți? Care sunt zodiile cu care se potrivesc Gemenii? Cu ce alte semne zodiacale sunt compatibili?