monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
Luna: IANFEB

ANALIZĂ VALUTARĂ. Nou record pentru dolar

Datele economice negative venite din zona euro, au făcut ca euro să se deprecieze la minimul ultimilor trei ani față de dolar. Pe acest fond, media monedei americane a urcat de la 4,3661 la 4,3790 lei, nou maxim istoric.

Scandal între viceprimarul Dan Tarcea și locuitorii de pe Stephenson. „Sertarele Primăriei sunt pline de sesizări. Sunt probleme”

Viceprimarul Dan Tarcea a fost luat la rost, în direct la radio de o femeie care locuiește pe strada Stephenson. Tot scandalul a pornit după decizia Primăriei de a cumpăra două apartamente pe această pe care le va transforma în locuințe sociale. Vecinii se tem că municipalitatea va aduce mai mulți romi pe o stradă deja plină cu 150 de romi.

Drum ÎNCHIS între Cluj-Napoca și Turda

În cursul dimineţii de joi, 13 februarie pe tronsonul Turda – Cluj-Napoca al DN1 (E81) au fost semnalate porțiuni cu polei. Drumul este blocat.

Bugetarii pot din nou cumula pensia cu salariul

Curtea Constituțională a admis miercuri sesizarea PSD împotriva interzicerii cumulului pensiei cu salariul la stat, măsură luată de Guvernul Orban la finalul anului trecut.