monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Dezbatere CIIC. ”Parcul Est – pregătirea temei pentru concursul de soluții”

Primăria Cluj-Napoca organizează o nouă dezbatere publică în cadrul Centrului de Inovare și Imaginație Civică (CIIC) marți, 4 februarie 2020, începând cu ora 18.00. Tema dezbaterii este ”Parcul Est – pregătirea temei pentru concursul de soluții”. Întâlnirea va avea loc la clădirea Casino din Parcul Central „Simion Bărnuțiu”.

Serviciile SEO în epoca Siri, Alexa și Google Assistant (P)

În mintea multor manageri sau coordonatori de marketing, serviciile SEO sunt doar un “condiment” ce trebuie (sau nu) adăugat la strategia de marketing digital pentru a acoperi toate canalele de comunicare din online.

Deputații au votat eliminarea pensiilor speciale

Sesiune specială pentru eliminarea pensiilor speciale. Deputații au adoptat astăzi proiectul care îi lasă fără indemnizaţii de lux pe foştii parlamentari, magistraţi şi pe funcţionarii publici cu statut special.

Peste 3.300 de burse de la stat pentru elevii clujeni

În județul Cluj există peste 3.300 de elevi care primesc burse de la stat, iar pentru elevii care învață în Cluj-Napoca, există peste 16.000 de burse, primite de la municipalitate.

Se întoarce zăpada. Cod galben de ninsori în Cluj

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi, o atenţionare Cod galben de vânt puternic şi precipitaţii moderate cantitativ, predominant sub formă de ninsoare, valabilă până miercuri seara, în zona montană înaltă din 26 de judeţe.

Coronavirus China: 106 morţi şi peste 4.500 de cazuri confirmate

Numărul deceselor provocate de noul coronavirus în China a ajuns la 106 morţi şi la 4.515 de cazuri de infectare confirmate, multe alte persoane fiind suspectate că poartă virusul, au informat marţi autorităţile medicale din această ţară, citate de DPA.

Cod galben de ceaţă la Cluj şi în 11 judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis marţi dimineaţa atenţionări nowcasting cod galben de ceaţă pentru 12 judeţe, valabile pe parcursul următoarelor ore.