monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

ANALIZĂ Euro a rămas sub 4,8 lei

ANALIZĂ Euro a rămas sub 4,8 lei
Chiar dacă datele economice indică deterioarea fundamentelor economiei românești, bazată excesiv pe consum, leul a avut un parcurs calm față de euro.

Specializare gratuită în IT pentru profesorii clujeni din învățământul preuniversitar

Asociația Descoperă-ți pasiunea în IT va derula în curând cea de-a treia ediție la Cluj a proiectului SpecialProf, prin care câteva zeci de profesori din învățământul preuniversitar din județ vor fi pregătiți gratuit în specializări precum Programare Orientată pe Obiect (Java), Administrarea și securitatea sistemelor de calcul, Baze de date, Tehnologii web server-side, Tehnologii web client-side, Tehnologii și Framework-uri Enterprise, Tehnologia .NET sau Software Engineering.

OPINIE. USR, de ce n-are ursul coadă

Dacă va fi ca USR să eșueze/dezamăgească/devină irelevant, aceasta nu se va întâmpla, cred eu, din cauza unei greșite alegeri/poziționări ideologice.

Inspectoratul General de Aviaţie, despre elicopterul SMURD cu probleme

Inspectoratul General de Aviaţie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne precizează că elicopterul care duminică a avut probleme va rămâne la aeroportul din Cluj-Napoca, iar o echipă tehnică de la IGAv urmează să se deplaseze acolo în vederea identificării cauzei şi pentru operaţionalizarea elicopterului într-un timp cât mai scurt.