monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Noi descoperiri făcute de cercetătorii clujeni într-o expediţie trans-siberiană

Şase noi specii de insecte ce provoacă pe frunzele trandafirilor sălbatici umflături numite gale au fost identificate de cercetătorii din cadrul Universităţii 'Babeş-Bolyai' Cluj-Napoca, după analizarea probelor colectate în expediţia trans-siberiană de studiere a efectelor schimbărilor climatice asupra Marii Păduri Boreale, organizată în vara anului trecut în colaborare cu Centrul de Cercetări Biologice Jibou.

Atenție clujeni! Circulație închisă în centrul Clujului sâmbătă

Opera Naţională Română din Cluj-Napoca își întâmpină publicul în deschiderea Stagiunii 100, printr-o gală extraordinară în aer liber: LA OPERĂ 2019 – Concertul de prezentare a Stagiunii 2019-2020. Cu această ocazie circulația va fi închisă în Piața Avram Iancu.

Copil cu capul spart ținut 40 de minte în sala de așteptare VIDEO

Un părinte clujean a făcut public un caz care a avut loc la UPU Copii Cluj, de pe strada Moților. Un copil cu capul spart a fost ținut sâmbătă, 24 august, 40 de minute în sala de așteptare, în timp ce în secție era activitate redusă.

7 lucruri pe care trebuie să le cunoști despre implantul dentar! (P)

Puține persoane încă au nelămuriri cu privire la tratamentele cu implant dentar, însă dacă te numeri printre oamenii care încă nu au apelat la această soluție revoluționară, trebuie să știi că implantul dentar este tratamentul de ultimă generație care poate înlocui orice dinte cu unul artificial, care arată și se comportă precum cel natural.