monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

„Multe greșeli, o brambureală totală!” Cristi Dulca descrie haosul „portughez” din debutul dezamăgitor de sezon de la „U” Cluj

„Multe greșeli, o brambureală totală!” Cristi Dulca descrie haosul „portughez” din debutul dezamăgitor de sezon de la „U” Cluj
După o victorie la scor de neprezentare împotriva struțo-cămilei Viitorul Pandurii Tg. Jiu, 3-0, succes ce părea să facă uitată înfrângerea de pe terenul nou-promovatei CSM Reșița, 0-2, „U” Cluj a continuat cât se poate de prost noul sezon din liga secundă, cedând și pe terenul „Campionilor” FC Argeș, scor 0-1.

Bandă dedicată pentru autobuze Florești-Cluj? Haos în trafic sau soluție să renunți la mașină?

Primarul Emil Boc propune implementarea benzilor dedicate pentru mijloacele de transport în comun dincolo de limitele orașului, până în Florești. Dacă se va implementa, banda ar urma să se termine în Mărăști și va funcționa pe intervale orare. Reamintim că în prezent, patru benzi şi o aşa zisă mini-centură nu sunt suficiente pentru descongestionarea traficului între Cluj şi Floreşti.

Dispar stâlpișorii care delimitează benzile dedicate

Primăria municipiului Cluj-Napoca a decis înlocuirea stâlpișorilor care delimitează benzile dedicate cu alte marcaje. Municipalitatea spune că pe perioada iernii aceștia mai mult vor încurca, iar deszăpezirea nu se va putea face în condiții optime.