monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Cum va arăta Cetățuia după modernizare? FOTO

Anunțarea rezultatelor Concursului Internațional de Soluții pentru amenajarea ansamblului urban „Cetățuia” din Cluj-Napoca, competiție lansată oficial pe data de 5 aprilie, a avut loc luni, 1 iulie. Concursul a fost organizat de Ordinul Arhitecților din România (OAR), la solicitarea Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

ANALIZĂ. Euro a făcut un mic pas înapoi

Leul s-a aliniat la mișcările apreciative care se manifestau în regiune, apărute după reapariția interesului pentru active mai riscante, și s-a întărit față de euro.

Cu „performanțele” CFR, vai de trenurile noastre! La viteze bufoni, la restricții campioni

Cu „performanțele” CFR, vai de trenurile noastre! La viteze bufoni, la restricții campioni
În prezent, din pricina infrastructurii precare și a lucrărilor lente de reparații, pe rețeaua de cale ferată din România sunt instaurate 490 de restricții de viteză. O veritabilă „performanță” marca CFR SA, care tinde să crească numărul restricțiilor de la an la an, după ce în 2017 erau 418, iar în 2018 se înregistrau 442 de restricții de viteză în total.

Zile de FOC în Cluj! Se anunță CANICULĂ!

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o informare de caniculă, valabilă la nivelul întregii ţări în zilele de 1 şi 2 iulie.

Elevii vor primi câte 10 lei pentru fiecare zi în care nu au absențe

Vouchere de 10 lei pentru fiecare elev care are o zi cu prezență integrală, asta prevede una dintre măsurile anunțate de PSD. Un set de măsuri cu titlul „măsuri prioritare pentru semestrul al II-lea” a fost publicat de către PSD pe pagina oficială, iar printre acestea se numără și câteva care vizează Educația.