monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

ANALIZĂ. S-au înviorat indicii ROBOR

După mai bine de o săptămână în care au stagnat, decizia BNR de a controla strict lichiditatea din piaţa monetară dar și faptul că începând cu data de 2 mai, va fi introdus un nou indicator prin care se vor stabili nivelul ratelor la creditele noi în lei, a adus o creștere a indicilor ROBOR.

Protest al magistraţilor români la Palatul de Justiţie din Bruxelles

30 de magistraţi din toată ţara au protestat joi pe treptele Palatului de Justiţie din Bruxelles, împotriva modificării legilor justiţiei de către coaliţia PSD - ALDE. Ei au purtat banderole albe şi au afişat pancarte cu mesaje în engleză şi franceză.

Iohannis a anunţat două teme pentru referendum

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat joi două teme care au fost transmise Parlamentului şi care urmează să fie puse în discuţie la referendumul din 26 mai: interzicerea OUG în domeniul infracţiunilor şi interzicerea amnistiei şi graţierii pentru fapte de corupţie, precum şi posibilitatea ca ordonanţele să poată fi atacate la Curtea Constituţională.

Câștigătorii campaniei „Show you can” la Bruxelles

Câștigătoarea campaniei „SHOW YOU CAN”, Dora Baias împreună cu ceilalți 4 finaliști ai competiției, Nicoleta Trif, Andreea Frățilă, Antonio Rob și Gabriel Vainagi se află în acest zile într-un internship la Parlamentul European.

O femeie din Cluj a murit din cauza gripei

sursa foto cotidianul.ro
O femeie în vârstă de 86 de ani, din judeţul Cluj, a murit din cauza gripei. Numărul total al deceselor înregistrate în ţară a ajuns astfel la 191, anunţă Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile.