monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Se pregăteşte lărgirea Podului Garibaldi. Cum vrea Primăria să rezolve problema traficului? “Facem un pod plutitor”

sursa foto ziuadecj.ro
Modernizarea Podului Garibaldi din Cluj-Napoca, promisă de cel puţin 5 ani, nu va duce, cel mai probabil, la închiderea traficului rutier. Viceprimarul Dan Tarcea spune că ia în considerare inclusiv amenajarea unui pod plutitor pentru a nu se da peste cap circulaţia. În 2017, consilierul local Radu Moisin a propus inclusiv închiderea Centurii Floreşti pe durata lucrărilor.

Clujul, din nou pe harta lumii. Campionatul Mondial Under 17 din 2020, organizat în premieră în România

Pentru prima dată în istorie, Federația Română de Baschet a primit organizarea unei competiții mondiale, municipiul Cluj-Napoca urmând să găzduiască întrecerile din cadrul Campionatului Mondial de baschet feminin Under 17 din 2020. Meciurile se vor desfășura la Sala Polivalentă “BT Arena” și la Sala Sporturilor “Horia Demian”, se arată pe site-ul Federației.

ANALIZĂ. Apreciere în linie a leului

Scăderea aversiunii față de risc, datorată reducerii plasamentelor în dolari, a permis leului să se aprecieze comparativ cu principalele valute, evoluție manifestată și de celelalte monede din regiune.

Unde merg clujenii în vacanța de primăvară?

Anul acesta, Paștele și Ziua Muncii vin una după alta, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de mai mult timp liber. Mulți clujeni deja și-au programat vacanța.

Lărgirea străzii Bună Ziua, amânată până la vară

Proiectul de modernizare a străzii Bună Ziua, anunțat cu surle și trâmbițe de municipalitate, acumulează deja luni de întârziere și nici măcar nu a început. Conducerea Primăriei a promis că lucrările vor începe în această primăvară, dar s-a răzgândit.

Stimate Candidat la Alegerile Europarlamentare, (P)

Te rog uită pentru o clipă de alte teme din campania electorală și îndreaptă-ți atenția către un proiect de țară al României în Europa: Cumpără Fabricat în România, un mesaj către români și către europeni, care să ajute ca industria de manufactură să rămână în Europa, iar pe cea de la noi să devină cel mai important motor al creșterii economice în următorii 5 ani.

Un volum omagial dedicat fondatorului psihologiei clujene

Florian Ștefănescu-Goangă este considerat un model academic actual pentru o universitate modernă, motiv pentru care mai mulți profesori universitari clujeni au realizat o lucrare în cinstea sa.

NU se mai fac înscrieri la școala de poliție din Cluj

Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca nu mai poate primi elevi noi, fiindcă a ajuns la capacitate maximă. În aceeași situație se află și celelalte școli de agenți din țară.