monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

ANALIZĂ Euro a scăzut, dolarul a crescut

Evoluția de ieri a pieței valutare a fost mai calmă decât cea precedentă în ceea ce privește perechea euro/leu, însă dolarul a crescut cu aproape doi bani.

Parcul Etnografic se extinde, Dealul Hoia se scurge la vale

Extinderea Parcului Etnografic – cel mai mare din țară – vizează o suprafață de peste 42 de hectare, cu o investiție de 10 milioane de euro, în care sunt incluse și poiana, respectiv Pădurea Hoia, susține Consiliul Județean Cluj.

Turda are serviciu de pașapoarte

Locuitorii din Turda și zonele învecinate nu mai sunt nevoiți să bată drumul Clujului pentru a-și face pașaport.

Boxă portabilă de Paște? Iată ce trebuie să știi înainte de achiziție (P)

Boxă portabilă bluetooth – dacă vrei să faci sau să îți faci acest cadou de Paște, există 5 factori de care trebuie să ții cont pentru că la final să fii 100% împăcat cu alegerea făcută. Și crede-ne pe cuvânt – când sunetul fin îți va ajunge la urechi, vei fi convins că a meritat să tragi aer în piept și să faci puțin studiu. Enumerăm mai jos cei 5 factori.

România a avut un deficit de 3% din PIB, în 2018

Un singur stat membru al Uniunii Europene - Cipru - a avut anul trecut un deficit guvernamental (calculat pe baza metodologiei ESA 2010, sistemul conturilor europene - n.r.) mai mare de 3% din PIB, în timp ce România a avut un deficit bugetar de 3% din PIB, potrivit unei estimări preliminare publicate marţi de Oficiul European de Statistică (Eurostat).