monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Mircea Turdean, Director General Farmec: Ce înseamnă să fii singura companie românească în topul celor mai mari producători de cosmetice din piață (P)

Odată cu dezvoltarea industriei de produse cosmetice, a crescut și numărul actorilor din piață. Pentru a-și consolida poziția de lider de piață, Farmec, companie cu capital 100% românesc, a vizat trei piloni de dezvoltare: afirmarea calității produselor, dezvoltarea constantă a portofoliului și modernizarea liniilor de producţie- investiţie de peste 22 milioane de lei doar în ultimii trei ani

”Un Paște mai bun” (P)

Campania ”Un Paște mai bun”, organizată de Fundația Tuna, în colaborare cu Fundația Lumina, cu sprijinul Fundației Prețuiește Viața, își propunea, la începutul lunii martie 2019, să ajute peste 10.000 de familii din România să se bucure de Sărbătorile de Paște de anul acesta.

Perspective negative pentru leu

Cererea făcută de către un senator ALDE de demitere a guvernatorului BNR și a președintelui Consiliului Concurenței a avut un efect instantaneu în piața valutară, cotațiile euro crescând la 4,766 lei.

Descoperă lactatele Torockoi: brânzeturi maturate naturale cu arome distincte

La poalele Munților Trascău, în localitatea Colțești, din județul Alba, găsim o fabrică de lactate, 100% naturale, produse din laptele colectat zilnic de la oamenii harnici din zona Apusenilor. Bazele fabricii au fost puse de familia Szakacs în urmă cu aproximativ 20 de ani, iar de atunci aceasta din recunoscută pentru brânzeturile sale maturate și aromele fine ale brânzeturilor cu condimente, produse aici.

Hoți de cai, prinși în flagrant de polițiștii clujeni

Polițiștii au prins în flagrant delict doi tineri care ar fi sustras o cabalină, apreciată la valoarea de circa 5.000 de lei. În urma depistării, cabalina a fost recuperată, iar bărbații reținuți pentru 24 de ore.

Pe 26 mai, dați PSD ceea ce merită: NIMIC!

Săptămâna trecută, la Suceava, în comuna Dumbrăveni, Liviu Dragnea a fost confruntat de un cetățean la o întâlnire electorală a PSD. La întrebarea „Ce am făcut pentru voi?”, omul, curajos, a răspuns: „Nimic!”