monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Săptămâna Mare debutează cu aprecierea leului

Prima ședință a pieței valutare din Săptămâna Mare a fost una liniștită, în condițiile în care marile burse europene erau închise cu ocazia mini-vacanței prilejuite de sărbătorirea Paștelui catolic.

Cluj-Napoca: un mini Silicon Valley? Ne ridicăm la standardele impuse de Occident?

În ultimii ani, industria IT din Cluj a avut parte de o creștere constantă, câștigând progresiv tot mai multă notorietate pe piața de muncă din România. Întrebarea care răsare automat pe buzele multora este dacă județul Cluj se ridică la standardele impuse de cei din vest și dacă va ajunge de renume european sau chiar mondial.

Echipa EXIMTUR alături de proiectul “Sădește-ți viitorul” (P)

Pentru că plantarea de copaci contribuie la un mediu înconjurător curat și sănătos, 20 de voluntari din echipa EXIMTUR, împreună cu membri din familiile lor, s-au alăturat eforturilor asociației Terramont în acțiunea de plantare a 6000 de puieți de brad și molid. Acțiunea a avut loc sâmbătă, 20 aprilie 2019, în Poiana Horea din Comuna Beliș a județului Cluj.

PSD ne arde la buzunare!

Guvernarea PSD a reușit “performanța” de a-și pierde complet încrederea pe plan internațional. Rezultatul? Investitorii se retrag, se pierd locuri de muncă iar datoria publică explodează.