monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

ANALIZĂ Dolarul a crescut cu doi bani

Perechea euro/leu a avut o evoluție liniștită, însă dolarul și francul elvețian au cunoscut aprecieri, cauzate de încetinirea economiei din zona euro care au provocat scăderea monedei unice.

ZEC, festivalul organizat de elevi pentru elevi

Zilele Elevului Clujean
Zilele Elevului Clujean (ZEC) este un festival organizat de elevi pentru elevi care are loc în acest an în perioada 18-19 aprilie. Tinerii clujeni vor putea să participe la mai multe evenimente prin care pot să cunoască oameni noi, să-și arate talentele sau, pentru cei de clasa a VIII-a, să vadă care liceu li s-ar potrivi mai bine.

Comunicat - Sacrificarea mieilor în Oborul Turda-Nouă

Având în vedere tradiția sacrificării mieilor în perioada sărbătorilor pascale, lucrătorii Serviciul Public Administrare Pieţe şi Obor, din cadrul Primăriei Turda, au întreprins demersurile necesare pentru autorizarea temporară a punctului de sacrificare a tineretului ovin/caprin din Oborul Turda-Nouă, care îndeplinește condiţiile de siguranţă şi igienă impuse de Direcţia Sanitar-Veterinară și Siguranța Alimentelor Cluj.

Magia UNTOLD se mută la Castelul Peleș!

Unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice ale României, Castelul Peleș devine pentru câteva ore parte din povestea UNTOLD și locul în care legenda muzicii techno, OXIA va susține un spectacol special.

România în care „se poate”

Siegfried Mureșan
România împlinește 30 de ani de libertate. În acești 30 de ani, Partidul Social Democrat s-a aflat cel mai mult timp la guvernare, adică mai bine de 21 de ani. PSD este partidul care s-a opus constant modernizării României.