monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Celebrarea culturii franceze la TIFF 2019

Cultura franceză celebrată la Tiff
Cinematografia, gastronomia și artele vizuale franceze condimentează programul celei de-a 18-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania.

“Peripeții și meteoriți”. Alin Tișe se amăgește singur cu finalizarea Centrului de Deșeuri

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a trecut în revistă “peripețiile” de la Centrul de Deșeuri care au dus la întârzieri de 8 ani de zile în inaugurarea obiectivului. Tișe spune că, dacă nu apare un “meteorit sau un deal alunecat”, o parte din lucrări vor fi inaugurate în septembrie. Nicio vorbă de faptul că investiția a crescut de mai bine de patru ori.

Euro a urcat la maximul ultimelor trei săptămâni

Evoluția perechii euro/leu continuă să fie calmă, media ei plasându-se în jurul valorii de 4,76 lei, în timp ce indicii ROBOR pe termen mai lung au revenit pe creștere.

Ce sporturi practică angajații clujeni? Fondatorii 7card, cu cifrele pe masă la Cluj

Ajunși deja la opt ani de activitate, dintre care ultimii cinci și pe piața clujeană, cei trei lideri 7card, Andrei Crețu, Dan Moraru și Cătălin Ivașcu au dezvăluit câți angajați clujeni sunt atrași de sport, ce sporturi preferă aceștia, dar și ce industrii sunt în topul cu cei mai sportivi angajați.

Înnoiește-te cu un aspirator vertical mai bun de Paște! (P)

Aspirator vertical fără fir nou de Paște. Fie că vrei să-ți îmbogățești acum casă cu electrocasnice mici utile, fie care ești în toiul curățeniei și pregătirilor de sărbătoare și ai nevoie de o mână de ajutor eficientă, ai toate motivele să vezi cele mai bune oferte pentru aspirator portabil.