monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Bucură-te de #fashionEASTER, la Iulius Mall Cluj: peste 2.000 de premii (P)

Orice reuniune de familie sau întâlnire cu prietenii este prilej pentru a te dichisi și a-ți pune în valoare stilul personal. Fii curajos și, indiferent de prilej, „make your move”! Anul acesta, Iulius Mall Cluj îți propune un #fashionEASTER, cu peste 2.000 de premii.

Basme povestite în podul Muzeului de Istorie

Sursă foto: Doru Vatavului
Seria inedită de spectacole „Texte bune în locuri nebune”, realizată de mai mulți actori clujeni, revine cu un nou eveniment deosebit, pus în scenă în alt loc „nebun”, mai exact în podul Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei.

Volatilitate redusă a euro la pragul de 4,76 lei

Leul a avut o evoluție calmă, în condițiile în care aversiunea față de risc s-a redus pe piețele internaționale. Un parcurs asemănător aveau și celelalte monede din regiune.

Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, au fost duse zeci de basculante

Pe lotul 2 al autorstrăzii A10 Sebeș-Turda, care ar fi trebuit să fie finalizat de mai bine de doi ani și pe care antreprenorul Aktor a lucrat în ritm de melc anul trecut, înregistrând un progres de doar 5%, începe să se vadă lumina de la capătul tunelului.

Elevii clujeni premiați la Olimpiada satelor din Transilvania

Cei mai buni 15 elevi la matematică din județul Cluj, care învaţă în unități de învățământ din mediul rural, au participat la Concursul interjudețean de matematică pentru clasele IV-VIII, Olimpiada satelor din Transilvania.