monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

România vrea să organizeze Euro 2028 şi pe Cluj Arena

Guvernele României, Serbiei, Bulgariei şi Greciei au semnat, sâmbătă, la Salonic, Memorandumul de înţelegere pentru constituirea Comitetului iniţial de organizare în vederea candidaturilor comune pentru organizarea UEFA Euro 2028 şi a Cupei Mondiale de fotbal din 2030, potrivit unui comunicat.

Coral mai rămâne la Cluj-Napoca chiar dacă contractul cu Primăria a expirat

În urmă cu două luni, Primăria Cluj-Napoca prelungea cu încă 90 de zile contractul pentru deratizarea, dezinsecția și dezinfecția municipiului. Firma Coral asigură aceste servicii de 13 ani, iar contractul a expirat în luna februarie. Acum, municipalitatea merge mai departe tot cu această firmă.

Emil Boc a alergat la Maratonul Internațional

Emil Boc, împreună cu alți angajați ai Primăriei, a alergat în Crosul de 5 kilometri dis de dimineață, în cadrul Maratonului Internațional Cluj-Napoca.

Când se va relua circulația pe străzile închise cu ocazia Maratonului Internațional

Sursă foto: Facebook Dan Ștefan Tarcea
A noua ediție a Maratonului Interanțional Cluj se desfășoară astăzi, pe străzile orașului. La competiția din acest an participă 7.500 de oameni din 37 de țări, iar de menționat ar fi prezența unor sportivi din Kenya. Multe străzi au fost închise circulației cu această ocazie, dar ele se vor redeschide în curând.

Venituri de 32,8 mil. € din vânzarea biletelor pentru CTP Cluj. Când ajung noile autobuze

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA a estimat venituri din vânzarea biletelor şi abonamentelor pe anul 2019 în valoare de 32,8 milioane de euro. Totodată, compania spune că investiţiile în acest an vor depăşi suma de 50,25 milioane euro. Banii vor merge pe achiziţia unor autobuze noi, dar şi second-hand. Peste 190 de milioane de călătorii au efectuat clujenii anul trecut.

Se caută voluntari pentru Neveresea!

Voluntari la Neversea
Neversea îți oferă șansa să trăiești experiențe unice de festival dintr-o altă perspectivă decât cea a festivalierului.

ANALIZĂ. Euro s-a stabilizat la 4,76 lei

euro
Perechea euro/leu a avut o evoluție stabilă, volatilitatea mediei fiind de circa un ban, chiar dacă inflația a crescut iar FMI și-a înrăutățit previziunile referitoare la evoluția economiei românești, pe fondul încetinirii celei mondiale.