monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

”Un Paște mai bun” (P)

Școala Gimnazială Internațională „Spectrum” Cluj participă, alături de toate școlile Fundației Lumina la Campania ”Un Paște mai bun”, organizată de Fundația Tuna, cu sprijinul Fundației Prețuiește Viața.

Casele memoriale din Cluj: există, dar nu se văd - GALERIE FOTO

Casa Ion Agârbiceanu
Casele memoriale din Cluj, posibile atracții turistice pentru oraș, nu se regăsesc în atenția celor veniți în oraș, nefiind semnalate suficient cât să fie vizibile sau amintite concret la cea mai simplă căutare pe Internet sau în realitate. Acestea sunt ignorate de către autorități, fiind folosite pentru alte scopuri.

Ambiții mari în fotbalul mic pe final de sezon

Ambiții mari în fotbalul mic pe final de sezon
Cu opt etape rămase până la finalul sezonului, formațiile clujene din Seria a V-a doresc să risipească orice emoție privind menținerea în Liga a 3-a. Toate cele patru echipe vor juca vineri, de la ora 17:00.

Neurolog clujean, semnal de alarmă: Traumatismele cranio-cerebrale sunt în creştere

Numărul traumatismelor cranio-cerebrale este în creştere în România, în principal din cauza infrastructurii deficitare, iar pacientul este în general neglijat din punctul de vedere al recuperării cognitive, a declarat, joi, prof. dr. Dafin Mureşanu, preşedintele Societăţii pentru Studiul Neuroprotecţiei şi Neuroplasticităţii (SSNN).

Brexitul îi alungă pe români din Marea Britanie

Romanii pleaca din Marea Britanie din cauza Brexit
Români plecați de ani de zile în Marea Britanie își îndreaptă privirea spre România. Dintre ei, mulți sunt clujeni. Însă după atâta timp petrecut printre străini, obișnuiți cu stilul de viață, sistemul de sănătate, sistemul educațional, nu pot să nu își pună semne de întrebare, acum când simt că Brexitul îi alungă.

Deep Purple, concert la Cluj pe 10 decembrie

Legendara trupă rock Deep Purple se întoarce anul acesta în România, pentru a susţine un concert la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe 10 decembrie.

Artiștii români care deschid Electric Castle 2019

Loredana, Alternosfera, Șuie Paparude și CTC vor da startul oficial al programului de pe scena principală în fiecare zi a festivalului Electric Castle 2019. Lor li se alătură nume noi, atât din țară cât și din străinătate, respectiv trupe selectate din cele mai importante showcase-uri europene.