monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

ANALIZĂ. Veștile proaste depreciază leul

Creșterea inflaţiei și înrăutățirea previziunilor FMI referitoare la evoluția economiei românești au fost tot atâtea motive care să determine revenirea euro peste pragul de 4,76 lei.

Filme premiate și succese de casă la TIFF 2019

Scenă din Synonyms, film premiat ce va fi difuzat laTIFF
Programul celei de-a 18-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania include, și în acest an, peste 200 de titluri venite din întreaga lume, printre care și filme premiate la cele mai mari festivaluri.

Noutate mult așteptată de la CTP Cluj-Napoca

Compania de Transport Public Cluj-Napoca anunță că, începând cu luna aprilie, călătorii pot cumpăra bilete de hârtie cu două călătorii și de la automatele de bilete.

Evaluarea Națională la clasa a II-a, a IV-a și a VI-a 2019

Subiectele pentru Evaluările Naționale de la clasa a II-a, a IV-a și a VI-a 2019 “au aceeași structură cu cea din 2018”, a anunțat instituția din subordinea Ministerului Educației care concepe subiectele de examen.

Gripa încă face ravagii. A murit un bărbat din Cluj

Numărul persoanelor care au murit din cauza gripei în întreaga țară a ajuns la 195, potrivit ultimei informări a Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile.

Comunicat de Presă - Plantează un copac pentru un mediu mai curat!

Primăria şi Consiliul Local Turda, în parteneriat cu Regia Națională a Pădurilor Romsilva Cluj, Compania de Apă Arieș Turda și Salina Turda, vă invită să participați la proiectul “Plantează un copac pentru un mediu mai curat”