monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Un procuror și un judecător din Cluj, ELIBERAȚI DIN FUNCȚIE

Palatul de Justiție din Cluj-Napoca
Președintele României i-a eliberat din funcție pe procurorul Daciana Deritei și pe judecătorul Sergiu Leon Rus. Procurorul Daciana Deritei este magistratul care a instrumentat dosarul „Gazeta”, în care mai mulți jurnaliști clujeni au fost acuzați de șantaj și achitați după zece ani de procese.

Primaria Turda – anunț licitatie

PRIVIND ÎNCHIRIEREA PRIN LICITAȚIE PUBLICĂ, A UNUI SPAȚIU ÎN SUPRAFAȚĂ UTILĂ DE 10 MP, SITUAT ÎN TURDA, STR. ANDREI MUREȘANU NR.16 , CU DESTINAȚIE DESFĂȘURARE ACTIVITĂȚI COMERCIALE- MAGAZIN MIXT (SPITALUL MUNICIPAL)

ANALIZĂ. Euro stagnează la 4,74 lei

Piețele valutară și monetară au fost mai calme ieri, urmare a discuțiilor purtate între Ministerul de Finanțe și mediul bancar în privința modificării OUG 114, cunoscută ca și „taxa pe lăcomie".

Tineri reținuți pentru furt de unelte electrice

La data de 3 martie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au identificat trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, din comuna Apahida, bănuiți de comiterea unui furt.

Sute de persoane la protestul din Cluj pentru independența Justiției

Câteva sute de persoane au protestat, duminică seara, în centrul municipiului Cluj-Napoca pentru independenţa Justiţiei şi împotriva Ordonanţei nr. 7/2019. Demonstranţii au scandat timp de o oră împotriva Guvernului şi au cerut inclusiv demisia membrilor acestuia, dar şi alegeri anticipate.

Primul dezvoltator al unui proiect rezidențial verde din Transilvania a împlinit 15 ani! (P)

Studium Green
Studium Green, dezvoltatorul care „a deschis drumurile” în Cluj-Napoca în ceea ce privește construcția de proiecte verzi, a împlinit 15 ani de activitate și este o dovadă pentru toți antreprenorii că poți să dezvolți o afacere trainică și de succes fără să urmărești prin toate acțiunile obținerea profitului. Că inovația, grija pentru mediu, calitatea ansamblurilor rezidențiale dezvoltate sunt elemente care contează mai mult decât o banală balanță cheltuieli-profit.