monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Tramvaiul lui Moș Crăciun este prezent la Cluj

Tramvaiul lui Moș Crăciun a început deja să circule pe ruta 101 (Bucium - Piața Gării) și înapoi, gătit de sărbătoare cu ghirlande de luminițe, încă de săptămâna trecută.

Cum are băutură-online.ro prețuri atât de mici? (P)

Treizeci de ani de tranziție în capitalism ne-au obișnuit să fim suspicioși către orice ofertă care pare prea bună. De acolo și întrebările constante pe care le primește echipa băutură-online.ro. Întrebări precum: „Bine bine, dar băuturile sunt originale?” sau „Știți, am și eu un verișor în Craiova care face whisky în cadă, al dumneavoastră nu e de ăla, nu?”

Farmec deschide în Pitești cel de-al doilea magazin Gerovital în sistem de franciză (P)

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, continuă strategia de extindere a companiei prin deschiderea unui nou magazin Gerovital în sistem de franciză, la doar 6 luni de la lansarea oficială a proiectului. Astfel, Farmec îşi consolidează poziţia pe piaţa din România, noul spațiu completând reţeaua de 28 de locaţii deţinute în prezent.

Liceul Teoretic ,,Avram Iancu’’ – noi deschideri

Începând cu acest an, Liceul Teoretic ,,Avram Iancu’’din Cluj-Napoca este partener în cadrul proiectului de schimb interșcolar Erasmus+ KA229, conturându-se astfel, prin strădania mai multor profesori, noi oportunități pentru experiențe culturale deosebite.

Bani europeni pentru conectarea Autostrăzii Transilvania de Ungaria

În timp ce lucrările pe mini-lotul dintre granița cu Ungaria și Biharia, la nord de Oradea – capătul de vest al Autostrăzii A3 București-Borș, abia au început să prindă contur, vecinii de la vest se apropie în pas grăbit de granița cu România.

Un fost student la UMF Cluj, consul onorific în Tunisia

Circumscripţia noului consulat onorific va acoperi guvernoratele Nabeul şi Sousse, iar noul consul onorific numit este doctor în farmacie al Universităţii de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca.