monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Farmec vine cu oferte atractive de sărbători și idei de cadouri pentru cei dragi (P)

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, își răsplătește consumatorii cu oferte speciale de sărbători, ce includ casete cadou, cu transport gratuit pentru cele comandate online, reduceri de până la 50% pentru produsele de machiaj din gama Gerovital Beauty și reduceri de până la 30% pentru produsele din segmentul cosmeticelor de lux Gerovital Luxury și Gerovital H3 Derma+ Premium Care.

Se va limita viteza în localitate la 30 km/oră?

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a făcut, sâmbătă, la Iași, o declarație șocantă pentru șoferii din România. El a dezvăluit că se intenționează limitarea vitezei maxime din localitate la 30 de km/h.

Noi detalii din dosarul fostului șef al ”Doi și-un sfert”. Cât costa intrarea la „ceremoniile spirituale” la care se consuma ayahuasca

Au apărut primile imagini cu intervenția mascaților la clinica unde fostul șef al serviciului secret din Ministerul de Interne, Gelu Oltean, și iubita lui organizau ritualuri oculte. În vila de lângă București credința în spirite se împletea cu tămăduiri prin folosirea unui drog puternic, ce provoacă halucinații periculoase.

Distracții pentru tot familionul, la final de an (P)

Clujenii se bucură pentru al doilea an consecutiv de una dintre cele mai frumoase piețe de Crăciun din Europa, conform European Best Destinations, organizație care promovează cultura și turismul în Europa.

2 ani de la reținerea medicului Mihai Lucan. Emanuel Ungureanu, deputat: „DIICOT, rușine”

Medicul Mihai Lucan a fost reţinut în urmă cu doi ani de DIICOT în dosarul în care există suspiciuni că medicul, alături de alte persoane, ar fi folosit bunurile Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca în favoarea unei firme private. Medicul Mihai Lucan şi fiul său au fost reţinuţi de procurorii DIICOT, într-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de 5 milioane lei.

A uitat Primăria de sensurile unice din Andrei Mureșanu?

În urmă cu doi ani, reprezentanții Primăriei declarau că vor reorganiza în totalitate circulația în cartierele Gheorgheni și Andrei Mureșanu prin instituirea mai multor sensuri unice. Dacă în Gheorgheni circulația auto a suferit modificări, în Andrei Mureșanu nu s-a întâmplat nimic.

Este oficial! Ce pensii speciale vor încasa primarii începând din 2020?

De anul viitor, primarii cât și aleșii județeni vor primi o pensie specială destul de mare. Motivația acestei decizii este că aceștia au considerat că merită pensii speciale pentru că își fac, la fel ca orice alt om, muncă pentru care sunt deja plătiți.