monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Seara ast(r)a despre Culio! Retragere în glorie pentru idolul din Gruia, cu GOL!

Seara ast(r)a despre Culio! Retragere în glorie pentru idolul din Gruia
Mii de fani ai „feroviarilor” au împânzit, luni seară, tribunele arenei din Gruia, la ultima reprezentație a lui Juan Emmanuel Culio în tricoul vișiniu. Colegii argentinianului i-au oferit un ultim meci pe măsură, câștigând partida cu Astra Giurgiu din etapa 21 a Ligii 1, scor 2-0.

ANALIZĂ VALUTARĂ. Curs nemișcat al euro

Perechea euro/leu a avut o evoluție calmă, chiar dacă BNR a anunțat creșterea deficitului contului curent al balanţei de plăţi, în perioada ianuarie-octombrie, cu 9,2 miliarde euro, mai mult cu 22,2% faţă de cel înregistrat în aceeaşi perioadă din 2018.

Sărbătorile aduc controale în piețele din Cluj

Polițiștii clujeni au desfășurat în perioada 14-15 decembrie activități în vederea menținerii unui climat de ordine si siguranță publică în piețele și zonele aglomerate, având ca scop prevenirea și combaterea infracțiunilor, precum și în vederea respectării legislației rutiere de către participanții la trafic.

Despăgubiri în dosarul Colectiv. Clujul, pe listă!

Instanța a stabilit în dosarul Colectiv daune de peste 50 de milioane de euro pe care trebuie să le primească familiile victimelor, dar și cei care au scăpat cu viață din „clubul morții”. De asemenea, peste 8 milioane de euro vor merge către spitale din România și din străinătate pentru cheltuielile de spitalizare, dar și pentru transportul victimelor.

Proteste cu folos. Tarifele la taxi se majorează!

După ce a refuzat constant să majoreze tarifele taximetriștilor și după mai multe proteste ale șoferilor de taxi, Primăria Cluj-Napoca s-a răzgândit. Tarifele la taximetrie vor crește. Decizia va fi luată joi.

OPINIE. Ispita întrebărilor fără răspuns

E mai puțin obișnuit, pentru jurnaliști, să-și întrebe cititorii (telespectatorii, ascultătorii, utilizatorii) despre lucruri pe care (real, aparent sau retoric) nu le înțeleg.

Noul prefect, Mircea Abrudean, a depus jurământul

Foto: Eugen Olariu
Noul prefect de Cluj, Mircea Abrudean, a depus duminică seară jurământul în funcție în cadrul unei ceremonii la care au participat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, și cel al Fondurilor Europene, Marcel Boloș.