monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

MApN: Americanii vor să extindă baza aeriană de la Câmpia Turzii

Specialişti militari români şi americani au discutat, joi şi vineri, despre planurile de extindere ale bazelor aeriene de la Mihail Kogălniceanu şi Câmpia Turzii, în cadrul unei reuniuni la care au participat oficiali şi experţi din cele două state.

CFR Cluj - Chindia Târgovişte 4-0

CFR Cluj a învins-o pe Chindia Târgovişte cu scorul de 4-0 (1-0), vineri, pe teren propriu, în primul meci din etapa a 17-a a Ligii I de fotbal.

Elevii Colegiului Tehnic de Transporturi Transilvania, Cluj-Napoca, întâlnire transnațională în cadrul proiectul Erasmus + ,,Patrimoines: s’engager au présent pour sauver l’avenir” (P)

Între 4-9 noiembrie 2019, 4 elevi și 2 profesori reprezentând Colegiul Tehnic de Transporturi “Transilvania” Cluj-Napoca, au participat la a 5-a întâlnire transnațională din cadrul proiectului Erasmus+,,Patrimoines: s’engager au présent pour sauver l’avenir”, nr. 2018-1-FR01-KA229-047981.

Unirea de astăzi pentru tinerii de mâine (P)

Românii din țară și de pretutindeni stau la baza dezvoltării unei civilizații sănătoase, iar această schimbare survine doar în urma întăririi legăturilor dintre noi.

Prinde al doilea weekend de reduceri de până la 80%, la Iulius Mall Cluj (P)

Crezi că s-au încheiat reducerile de Black Weekend și nu ai apucat să profiți de ele? Nu-ți face probleme! La Iulius Mall Cluj găsești și în acest sfârșit de săptămână reduceri de până la 80% la îmbrăcăminte, încălțăminte, articole sportive și pentru copii, accesorii, produse cosmetice, dar și cadouri.