monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Scandal în Form Space? Concertul Annihilator, ANULAT. Reprezentanți Cluj Arena: “Membrii trupei erau beți și fumați. S-au spart uși”

Concertul pe care formația Annihilator trebuia să îl susțină miercuri seara în Form Space, aflat în incinta Cluj Arena, a fost anulat. Fanii trupei, unii veniți de la sute de kilometri, au fost anunțați de anularea concertului doar cu câteva minute înainte. Se pare că membrii formației se aflau sub influența alcoolului și a altor substanțe, iar managementul Cluj Arena a atras atenția organizatorilor.

Luna Amară concertează la Cluj în cadrul turneului aniversar

După expedițiile de promovare pentru cel mai recent lansat album, “Nord”, Luna Amară se întoarce la rădăcini și aniversează 15 ani de la lansarea albumului de debut prin turneul de re-lansare a albumului „Asfalt”.

T. Giurgiu, audiat la DNA în calitate de martor

Tudor Giurgiu, audiat la DNA în calitate de martor
Regizorul Tudor Giurgiu s-a prezentat, miercuri, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), unde a fost audiat ca martor într-un dosar în care se verifică fapte de abuz în serviciu săvârşite de conducerea Centrului Naţional de Cinematografie (CNC).