monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Euro a crescut după primul tur la prezidențiale

Tendința de apreciere a dolarului american față de principalele valute a afectat evoluția monedelor de la marginea zonei euro, care au pierdut teren comparativ cu cea unică.

Cum și-au planificat hoții furtul de la USAMV

Cei doi hoți care au jefuit casieria USAMV din Cluj-Napoca la începutul lunii octombrie au sărit gardul ce împrejmuia universitatea, au forțat geamul și ușa de acces în casierie și au distrus sistemul de alarmă instalat, având asupra lor și un flex pentru a tăia seiful.

Conexiuni culturale prin gastronomie (P)

Părinţi, bunici, profesori au gătit alături de elevi la Colegiul Tehnic „Raluca Ripan” din Cluj-Napoca, în ziua a doua a Festivalului Interjudeţean de artă culinară pentru elevi, „Culinaria”, ediţia a III-a.

OPINIE O înfrângere cât o victorie și viceversa

O înfrângere cât o victorie și viceversa
Prezidențialele din noiembrie 2019 sunt un „amestec românesc” de victorie cu înfrângere greu de separat. În partea de sus a rezultatelor, câștigătorii sunt (și) perdanți, iar învinșii sunt (și) învingători.

Ce puteți vedea la EXPO PLAST 2019, evenimentul numărul 1 în industria prelucrării materialelor plastice (P)

Peste 90 de branduri internaţionale, câteva premiere tehnologice, inovații în tehnologiile de injecţie în matriţe, discounturi exclusive, dar și idei de aplicaţii în noi sectoare industriale – iată de ce vă veți putea bucura la EXPO PLAST 2019, evenimentul numărul 1 în industria prelucrării materialelor plastice, care va avea loc între 12 şi 15 noiembrie la REDAL EXPO, în Sibiu.

Date provizorii, după numărarea a 100% din voturi din România și din străinătate

Datele centralizate de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), după centralizarea voturilor din toate secțiile de votare din țară și din diaspora, nu schimbă ierarhia candidaților la alagerile prezidențiale 2019. Klaus Iohannis conduce detașat, cu aproape 38% din voturi, Viorica Dăncilă a strâns 22,3%, iar prezidențiabilul USR-PLUS, Dan Barna, are aproape 15%.