monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Farmec anunţă două produse noi în gama Gerovital Stop Acnee (P)

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, lansează două produse noi în gama Gerovital Stop Acnee, ca urmare a cercetărilor continue privind cauzele și tratarea probematicii tenului acneic. În portofoliul producătorului clujean sunt nou introduse Fluidul purifiant și Bulinele autoadezive antiacnee.

ANALIZĂ. Mișcări minore ale cursului euro

Volatilitatea piețelor internaționale era minimă, investitorii așteptând decizia de politică monetară a Rezervei Federale americane, evoluție care s-a reflectat și asupra monedelor de la marginea zonei euro.

Toamna e „nebun de frumoasă la Cluj” - FOTO

Foto: Alexandra Sofroni
Odată cu îngălbenirea frunzelor și, implicit, a orașului, Cluj-Napoca se trezește parcă dintr-un somn în care intră odată cu venirea verii. Toamna, însă, prinde iar viață când stuedenții se întorc din toate colțurile țării!

67% dintre români nu au văzut vreodată o piesă de teatru

Românii au cheltuit anul trecut, în medie, 27 de euro de persoană pentru cultură, media europeană fiind de cinci ori mai mare, a declarat Tudorel Andrei, președintele Institutului Național de Statistică, prezent la prezentarea Barometrului de Consum Cultural 2018.

Visul liric al unei seri de toamnă în scop caritabil

Joi, 7 noiembrie 2019, începând cu ora 19:00, iubitorii de muzică sunt invitații unui eveniment liric excepțional: Recitalul SOGNO, în interpretarea baritonului Florin Estefan și a pianistului Mihai Diaconescu.

Senatorul Lungu (PMP): „Clujeni, vă provoc!” (P.E.)

Teodor Paleologu, candidatul PMP la funcţia de preşedinte al României
Președintele PMP Cluj, Cristian Lungu, îi provoacă pe clujeni să găsească un defect candidatului Partidului Mișcarea Populară, Theodor Paleologu, despre care crede cu tărie că are stofa potrivită funcției de Președinte al României.