monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

ANALIZĂ. Euro la mai puțin de 0,1 bani de 4,76 lei

Perspectiva ca posibilul guvern minoritar format de PNL să nu primească investitura din partea Parlamentului a provocat deprecierea leului, în timp ce alte monede din regiune se apreciau față de euro.

Defrișări și cimentări la Podul Porțelanului?

Weekendul Someș Delivery de anul acesta trebuia să aibă loc pe alt segment de Someș, în zona Podului Porțelanului, dar în cele din urmă, organizatorii au ales zona din Grigorescu. “La o vizită în luna octombrie ceea ce am descoperit ne-a întristat și îngrijorat în egală măsură”, susțin aceștia.

El este principalul suspect în cazul dispariției fetei de 13 ani din Cluj

Polițiștii caută un tânăr de 27 de ani, suspectat că ar fi răpit o fată de 13 ani din localitatea Vultureni, județul Cluj. Potrivit polițiștilor, acesta este chiar unchiul fetei. Persoanele care pot oferi detalii despre el sau despre fată sunt rugate să sune la 112.

Klaus Iohannis promovează educația, sănătatea și bunăstarea economică (PE)

Klaus Iohannis și-a lansat programul pentru alegerile prezidențiale, intitulat ”Împreună pentru România normală”. Documentul menționează, printre priorități, creșterea calității educației, îmbunătățirirea serviciilor de sănătate, stoparea defrișărilor ilegale, dezvoltărea economică pe baze sănătoase.
OPINIE Pe cine (mai) reprezintă parlamentarii, Viorel Nistor

OPINIE Pe cine (mai) reprezintă parlamentarii

Niciun sistem politic nu este perfect (știm asta), democrația s-a dovedit cel mai puțin imperfect dintre toate („cel mai rău dintre regimuri, cu excepţia tuturor celorlalte”, cum zicea W. Churchill), iar democrația reprezentativă dă mari rateuri, mai ales în perioade de criză. Exemplele pot fi luate aproape de oriunde, din istorie și geografie.