monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Un fost jucător al CFR-ului de neoprit în Portugalia (P)

Potrivit unui material publicat pe telekomsport.ro, Jose Lionn Barbosa de Lucena, jucător de 30 de ani ce cucerea titlul în România cu CFR Cluj (în sezonul 2011/2012) reușește sa uimească lumea fotbalului portughez.

Descoperă colecțiile sezonului în noul catalog fashion Iulius Mall Cluj (P)

Tendințele din această toamnă se anunță a fi un adevărat spectacol al modei. La Iulius Mall Cluj te invităm să te lași captivat de piesele vestimentare inedite. Află ce propuneri interesante au ales stiliștii noștri din catalogul de sezon și, desigur, „Fall in Love with the new collections!”.

Klaus Iohannis a explicat la Focșani ce înseamnă o Românie normală (PE)

Președintele Klaus Iohannis a afirmat că el și liberalii sunt în război cu PSD, iar marea schimbare în România se va produce doar atunci când românii votează PNL. „Noi vom pune un guvern care va lucra pentru români, nu împotriva lor”, a fost angajamentul lui Klaus Iohannis.

Elevii clujeni vor să valorifice Lacul Chinteni

Elevii Liceului Teoretic Onisifor Ghibu, împreună cu cei de la Școala Gimnazială din Chinteni organizează în acest weekend un eveniment inedit la Lacul Chinteni, pentru a valorifica zona.

Călătorii de toamnă (P)

În Romania, sezonul toamna transformă totul într-un ținut de răsfăț. Culorile naturii sunt fermecatoare, iar prețurile în scădere, vremea bună, calmul turistic parcă te îndeamnă să pornești la drum înainte de venirea înghețului, autoturismul personal ieșind din discutie.

Fata dispărută miercuri a fost găsită la o mănăstire

O tânără de 19 ani a fost dată dispărută în decursul zilei de miercuri, după ce și-ar fi anunțat familia că dorește să moară și nu se va mai întoarce acasă. Din fericire, tânăra a fost găsită.

Accident în lanț cu 5 mașini pe o stradă din Cluj

Cinci mașini au fost implicate, miercuri seara, într-un accident pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca, după ce un șofer de 21 de ani nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers.