monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Studenții UBB s-au clasat pe locul II la un concurs internațional

Echipa Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universității Babeș-Bolyai, a câștigat premiul II al competiției „NHH International Case Competition”, desfășurată în localitatea Bergen din Norvegia, la NHH Norwegian School of Economics.

Beat, fără permis și cu numere false pe străzile din județ

La data de 15 octombrie anul curent, în jurul orei 16.00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au depistat un bărbat de 34 de ani din comuna Mociu, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 49 pe raza localităţii Boteni, judeţul Cluj.

Ziua Porților Deschide la Institutul Francez din Cluj-Napoca

Evenimentul este o invitație adresată studenților, elevilor și publicului larg de a (re)descoperi activitatea Institutului Francez din Cluj, instituție aflată sub tutela Ambasadei Franței, prezentă de 28 de ani în Cluj-Napoca.

Cercetătorii UBB au realizat un studiu despre temele elevilor

Ce impact au temele pentru acasă, în cazul elevilor de clasele I-IV? Și cât de multe teme înseamnă prea mult? Cele două întrebări au făcut obiectul primului studiu experimental implementat în România pentru a investiga utilitatea temelor în clasele primare, a anunțat Dacian Dolean, cercetător la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

A opta ediție Electric Castle a fost anunțată! Vezi când va avea loc

Cu o creștere semnificativă în suprafața festivalului, investiții în sustenabilitate și o primă promoție dedicată celor mai loiali fani, festivalul Electric Castle își anunță datele de derulare pentru ediția cu numărul opt: 15-19 iulie 2020.

Un monitor nou mai bun? Ce așteptări ai de Black Friday? (P)

Black Friday este cel mai bun moment pentru a-ți cumpăra un nou monitor, fie că vorbim de unul mai performant, pentru jocuri, de unul cu diagonală mai mare, cu afișaj de calitate mai bună sau semnat de un producător renumit pentru rigurozitatea sa de lucru.