monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Reparații de telefoane la cel mai înalt nivel calitativ, prin PhoneFix Cluj (P)

PhoneFix Cluj este cel mai ușor accesibil service de telefoane în centrul Clujului
Telefonul mobil este de departe cel mai folosit gadget al zilelor noastre, tocmai pentru că el reușește să încorporeze funcționalități pentru care, acum 10-15 ani, aveam nevoie de o sumedenie de dispozitive. Aceste caracteristici fac dintr-un smartphone atât un instrument pentru comunicare de voce, documente, acces la internet, cât și unul pentru productivitate și divertisment.

Theodor Paleologu dorește reforma Constituției

Theodor Paleologu (foto, în stânga, alături de senatorul clujean Vasile Cristian Lungu) va reprezenta Partidul Mișcarea Populară în cursa electorală pentru Palatul Cotroceni
La Cluj-Napoca, alături de senatorul Vasile-Cristian Lungu, președinte PMP Cluj, candidatul Theodor Paleologu la funcția de președinte al României și-a reafirmat dorința de a purta discuții serioase despre modificarea Constituției României cu o formă mai specifică și concretă.

De Centenar, tramvai pictat în culorile lui „U”!

De Centenar, tramvai pictat în culorile Universităţii!
Spiritul clubului Universitatea este prezent în tot oraşul, iar fanii vor avea de astăzi un mijloc de transport care să le reamintească faptul că echipa sărbătoreşte centenarul.