monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

ANALIZĂ. O nouă zi de ușoară scădere a euro

A doua săptămână din ianuarie a debutat cu o ușoară apreciere a leului față de euro dar și cu continuarea procesului de scădere a indicilor ROBOR, ca efect al introducerii „taxei pe lăcomie".

Horia Nasra: „Cred că Emil Boc a îngropat proiectul pentru metrou”

Odată cu începerea noului an, micile războaie între politicienii clujeni și-au reluat cursul normal. Astfel că, președintele PSD Cluj, Horia Nasra, a lansat câteva atacuri (și/sau întrebări) către primarul Emil Boc, majoritatea având legătură cu problemele de infrastructură cu care se confruntă municipiului Cluj-Napoca și pentru care încă nu s-au găsit soluții viabile.

40 de parcometre noi pe bază de energie solară în zona centrală

Primăria municipiului Cluj-Napoca a instalat 40 de parcometre electronice în zona centrală a municipiului. Acestea funcționează în regim autonom, cu energie solară, fiind dotate cu acumulatori reîncărcabili, care să asigure funcționarea sustenabilă și independentă.

OPINIE Știm ce urmează

În mod numai aparent straniu, numirea Vioricăi Dăncilă ca premier al României s-a făcut (și) pentru ca să se poată spune că țara noastră este marginalizată în UE, că este considerată națiune de mâna a doua, că este tratată discreționar și nedreptățită de ceilalți.