monitorulcj.ro Menu
ARHIVA
Directorul general Romgaz - Adrian Volintiru

Strategia Romgaz la început de 2019

Producţie în creştere, investiţii majore în derulare şi modernizare sunt cele trei obiective majore pentru conducerea Romgaz

Secară nu se cară din PNL. Tișe, pârât la Orban pentru conflictele cu directorul aeroportului?

Consilierul județean Dorel Secară a fost cel mai aprig contestatar al președintelui Consiliului Județean Alin Tișe în chestiunea schimbării membrilor Consiliului de Administrație de la aeroport. Membru PNL de 20 de ani, Secară contestă deciziile lui Tișe în conflictul pe care acesta din urmă îl are cu David Ciceo, președintele aeroportului. Secară spune că nu va pleca din PNL, chiar dacă, în urma ședinței de joi, unele voci spun că urmează înlăturarea sa din partid.

OPINIE. De ce omagiem doar valorile care ne convin?

În ultima vreme, mulți clujeni au strigat că valorile noastre, care ne fac cunoscuți la nivel național și internațional, nu sunt omagiate cum trebuie în timpul vieții, că sunt ignorate, că merită să fie celebrate. Că nu ne bucurăm de ei cât sunt în viață și îi regretăm doar după ce mor. Însă, întrebarea mea este: de ce omagiem doar anumite valori, de ce se cheltuie bani de la bugetul local pentru ele, în timp ce pentru alții, nici oamenii de rând, nici autoritățile nu își rup două ore din viața lor atât de ocupată?

Mineriada lui Tișe. Și-a adus funcționarii să-l apere de sindicaliștii de la aeroport. “Cum a făcut Iliescu!” - FOTO/VIDEO

Birourile forului județean au fost goale astăzi ore întregi, după ce aproape toți angajații instituției au participat, în premieră, la ședința de Consiliu Județean. Angajații au ocupat integral toate scaunele din sala de ședință cu zeci de minute bune înainte de începerea ședinței. “Ați adus niște oameni împotriva altor oameni cum a făcut Iliescu la Mineriadă”, a comentat un consilier județean din același partid cu Tișe.

Tișe: „Hai să începem ședința că riscăm să pice avioanele”. Așa a început președintele CJ ședința în care propunea schimbarea Consiliului de Administrație al Aeroportului. AUDIO

De mai bine de un an, Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, încearcă să schimbe conducerea executivă a Aeroportului Internațional Cluj. Directorul David Ciceo și colegii săi au obținut în instanță o ordonanță președințială prin care Tișe nu mai are voie să îi insulte în public. Dar pe președintele Consiliului Județean îl ia gura pe dinainte.

ANALIZĂ Euro a mai pierdut doi bani

Evoluția descendentă a euro a continuat în a patra ședință consecutivă, la aceasta contribuind și reducerea aversiunii față de risc la nivel regional.

Lovitură pentru Tişe. Membrii Consiliului de Administraţie de la Aeroport nu au fost schimbaţi. Proiectul a fost RETRAS. VIDEO

Încercarea preşedintelului Consiliului Judeţean, Alin Tişe, de a schimba membrii Consiliului de Administraţie de la Aeroportul Internaţional Cluj a eşuat. Comisia care trebuie să îşi dea avizul de legalitate asupra proiectului nu a emis niciun punct de vedere. Din această comisie fac parte, inclusiv, consilieri judeţeni din acelaşi partid ca şi Tişe, PNL.