monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Panouri anti-vaccinare instalate în Cluj-Napoca

Panouri anti-vaccinare au fost amplasate în două locații din Cluj-Napoca, miercuri, chiar în ziua în care Ministerul Sănătăţii a declarat epidemia de gripă.

Radiografia traficului aerian. Aeroporturile București, Cluj și Timișoara au generat 80% din numărul de pasageri de pe toate aeroporturile

Cele mai mari trei aeroporturi din ţară, Henri Coandă (Otopeni), Avram Iancu din Cluj-Napoca şi Traian Vuia din Timişoara au avut anul trecut un trafic total de 18 milioane de pasageri, adică au generat circa 83% din numărul total de pasageri de pe toate aeroporturile din ţară. În total, în România, sunt 16 aerogări.

IMAGO, de peste 20 de ani, un refugiu din lumea cotidiană pentru iubitorii de teatru

Teatrul Liber Imago funcționează de 21 de ani, timp în care sute de tineri au trecut prin sala Casei de Cultură a Studenților (CCS). Unii au venit, unii au plecat, alții sunt de aproape un deceniu tot acolo, cert este însă că trupa a supraviețuit, continuă să organizeze un festival național, să participe la festivaluri prin țară și străinătate și să aducă premii acasă.

Rareș Rusu, “uns” membru definitiv în Consiliul de Administrație de la Univers T

Întors recent în ograda PNL, după ce timp de patru ani a făcut parte din partidul lui Traian Băsescu, PMP, Rareș Rusu s-a ales cu o sinecură în Consiliul de Administrație de la hotelul Consiliului Județean Cluj, Univers T. Numit în 2018 membru provizoriu, acum Rares Rusu va fi uns definitiv în funcția de administrator în Consiliul de Administrație la Univer T.

Compania Iulius lansează o platformă ce reunește acțiunile educaționale și inițiativele sociale realizate pentru comunitate (P)

Compania IULIUS lansează platforma www.iuliusincomunitate.ro. Site-ul reunește acțiunile și evenimentele realizate în ultimii zece ani pentru dezvoltarea comunităților în care sunt prezente proiectele companiei. Totodată, platforma are rolul de canal principal de comunicare al viitoarelor inițiative de responsabilitate socială în domeniile mediu, comunitate și educație.

Și băut și cu permisul suspendat pe străzile Clujului

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au depistat un bărbat care conducea un autovehicul pe raza municipiului, deși avea suspendat dreptul de a conduce. De asemenea, acesta s-a urcat beat la volan.