monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

ANALIZĂ. Euro a crescut în septembrie cu 2,8 bani

Evoluția leului din septembrie a fost una negativă pentru leu, care s-a depreciat, comparativ cu sfârșitul lui august, cu circa 2,8 bani față de euro, cu peste 6,6 bani compativ cu dolarul și aproape 4,4 bani față de francul elvețian.

Marș împotriva violenței contra femeilor, la Cluj

Sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 15.00 în Piața Unirii, la Cluj va avea loc marșul „Împreună pentru siguranța femeilor!” în semn de solidaritate cu evenimentul organizat în Capitală în același timp dedicat prevenirii și combaterii violenței împotriva femeilor.

OPINIE. Vivat academia!

Este uluitor cât de multă recunoștiință datorează întreg mapamondul Clujului universitar. Gândiți-va doar o clipă. Găsești peste tot în lume absolvenți din Cluj-Napoca care așează orașul pe harta recunoașterii globale.

Klaus Iohannis participă la deschiderea anului universitar, la UBB

Preşedintele Klaus Iohannis va fi prezent, luni, de la ora 10.00, la ceremonia de deschidere a anului universitar 2019-2020, la la Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca (UBB). Şeful statului va participa şi la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL Nord-Vest, tot la Cluj.

Proiectul Antrenat de Majorat a ajuns la 250 de liceeni din orașul Cluj-Napoca (P)

Vineri, 27 septembrie, Asociația Joc Responsabil a desfășurat cel de-al șaptelea seminar din acest an din cadrul proiectului Antrenat de Majorat, la Liceul Teoretic Avram Iancu și Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu din Cluj-Napoca. Proiectul este dezvoltat și implementat de Asociația Joc Responsabil cu sprijinul financiar al Game World.