monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

ECOTIC își extinde operațiunile în Transilvania (P)

Asociația ECOTIC își extinde activitatea în Transilvania cu scopul de a veni în sprijinul cetățenilor și a contribui la colectarea corectă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și de deșeuri de baterii si acumulatori (DBA).

Tot mai puțini străini vizitează Clujul

Comparativ cu aceeaşi perioadă din 2018, numărul turiştilor străini a scăzut cu 10%, arată Direcția Județeană de Statistică Cluj.

Au început cazările în căminele UBB

Studenții Universității Babeș-Bolyai au început vineri, 27 septembrie 2019, să-și ocupe locurile obținute în căminele Universității.

35.000 de lei amendă pentru Primăria Florești

În data de 18 septembrie 2019, reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Someș-Tisa au reverificat modul în care Primăria comunei Florești a realizat măsurile care îi revin pentru ecologizarea cursurilor de apă din arealul administrat.

Weinfest Mediaș 2019 a însemnat un succes demn de vechiul renume al urbei de pe Târnava Mare

În perioada 20-22 septembrie, la Mediaș, vechea metropolă de vin a Transilvaniei, a avut loc un eveniment marcant pentru istoria și industria viticolă din România: Weinfest 2019, eveniment aflat la cea de-a doua ediție și desfășurat sub egida Regiunii Gastronomice Europene Sibiu 2019, ca parte a unui concept mai larg, de refacere a adevărului istoric și de promovare a istoriei viticole locale și zonale.

Iulius Mall Cluj susține demersurile Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor prin verificarea suplimentară a chiriașilor din Food Court (P)

În contextul acțiunilor tematice efectuate de instituțiile abilitate la unitățile de alimentație publică din Cluj-Napoca, Administrația Iulius Mall susține aceste inițiative și, împreună cu operatorii de restaurante din food court, a luat decizia de a demara operațiuni preventive și suplimentare de igienizare, dezinfectare și dezinsecție.