monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Autobuze școlare și în Florești! Vezi traseele

După darea în folosință a noii unități de învățământ din Cetatea Fetei cu o capacitate de 900 de elevi (o investiție în valoare de 10 milioane lei), în Florești, de luni, 30 septembrie, se introduc și autobuzele școlare, a anunțat primarul Horia Șulea.

ANALIZĂ. Euro a făcut un mic pas înapoi

Ușoara scădere a aversiunii față de risc și vânzările de valută la care au recurs exportatorii, pentru a-și putea achita obligațiile la bugetul de stat, au permis leului să se aprecieze față de principalele valute.

Accident în Gheorgheni. Un tătic și fiul acestuia, răniți

Un accident de circulație în care au fost implicate două autoturisme a avut loc marți după amiaza în Gheorgheni pe strada Alexandru Vaida Voevod. Cauza accidentului a fost neasigurarea la schimbarea direcției de mers.

Care este situaţia barajelor din judeţul Cluj?

Care este situaţia barajelor din judeţul Cluj?
Deputatul PSD de Cluj Horia Nasra a formulat cinci întrebări ministrului Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, privind situația celor cinci baraje din județul Cluj.

Psihologie și rock. Eveniment caritabil pentru tinerii clujeni dependenți de dializă

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) va găzdui, în data de 9 octombrie, începând de la ora 19.00, evenimentul caritabil Psihologie și Rock, un concert – dezbatere. Sumele strânse vor fi folosite pentru sprijinirea cazurilor Asociației de Empatie și Solidaritate “Delia Grădinaru”, asociație înființată de Emanuel Ungureanu.

23 de aparate și echipamente pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie

Consiliul Județean Cluj va aloca pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello", unitate sanitară aflată în subordinea forului administrativ judeţean, nu mai puțin de 2.000.000 de lei pentru achiziționarea unor aparaturi și echipamente medicale de ultimă generație.