monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Bugetarea participativă 2019. Clujenii, aşteptaţi să vină cu propuneri de cheltuire a banilor

Primăria Municipiului Cluj-Napoca desfășoară și în acest an procesul de Bugetare participativă online. Astfel, toți cei care locuiesc, muncesc sau studiază în Cluj-Napoca și au împlinit vârsta de 18 ani au posibilitatea să își asume din nou rolul de participant activ în definirea și abordarea problemelor orașului, implicându-se în procesul Bugetare participativă Cluj-Napoca.

4 clujeni prinşi cu 10 kg de droguri. Mergeau la Neversea!

Patru tineri au fost arestaţi de Tribunalul Prahova, după ce procurorii DIICOT Ploieşti au găsit asupra lor aproximativ 10 kilograme de droguri, în mare parte canabis. Aceştia mergeau spre festivalul Neversea.

Inițiativă PSD: Copiii majori au obligația să plătească pensie de întreținere părinților, bunicilor și străbunicilor

Un deputat PSD a depus la Parlament o inițiativă legislativă prin care copiii majori apți de muncă sunt obligați să-și întrețină material, prin plata unei pensii, părinții, părinții vitregi, bunicii și străbunicii, refuzul de a face acest lucru constituind infracțiune și pedepsindu-se cu închisoare de la trei luni la un an sau amendă.

WINGS, aripi verzi pentru o locuire tihnită (P)

WINGS, aripi verzi pentru o locuire tihnită (P)
Cu siguranță, una dintre noutățile importante oferite de firma clujeană Studium Green sunt serviciile de management al locuinței incluse în pachetul „de bază” oferit clienților săi.