monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Apare bancnota de 20 de lei, care va purta chipul unei femei celebre

BNR a decis introducerea unei noi bancnote în circulaţie, cea de 20 de lei, după modelul bancnotei de 200 de euro (s-ar putea chiar să fie vorba de crearea unor similitudini ale bancnotelor româneşti cu cele ale monedei unice în vederea procesului de trecere a României la moneda unică europeană).

AVERTIZARE meteorologică. COD GALBEN de ploi și vijelii la Cluj

ANM a emis o informare meteo de vremea rea, în vigoare până joi seara. Miercuri, 24 de județe vor fi sub cod galben de ploi torențiale și vijelii, până la ora 23.00, iar după această oră numărul județelor aflate sub atenționare crește la 27.

O școală privată vrea peste 600.000 de euro de la bugetul local

Transilvanya College este o școală privată din Cluj-Napoca ce funcționează pe sistemul școlilor din Anglia. Sumele pe care părinții trebuie să le scoată anual din buzunar pentru ca cei mici să învețe la această școală sunt colosale. Cu toate acestea, instituția vrea bani și de la bugetul local.

Tișe vrea evaluarea CA de la Aeroport, sindicaliștii ripostează: „Aeroportul a avut o contribuție la veniturile județului de peste 50 % din totalul profitului!”

Tișe vrea evaluarea CA de la Aeroport, sindicaliștii ripostează: „Aeroportul a avut o contribuție la veniturile județului de peste 50 % din totalul profitului!”
După ce încercat de două ori să schimbe componenţa Consiliului de Administraţie (CA) de la Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj (AIAIC), și după ce a ratat să-și impună proprii oameni, președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe a decis să evalueze performanțele CA-ului.