monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Cum a călcat Tişe legea în picioare. A emis acte nelegale, şi-a impus oameni fără experienţă în posturi cheie şi a urmărit destabilizarea Aeroportului

Alin Tise si Valentin Grigoriu
La începutul lunii iunie, judecătorii clujeni au anulat hotărârea Consiliului Judeţean prin care a fost schimbată componenţa Consiliului de Administraţie de la Aeroport. Magistraţii au arătat în motivarea deciziei că prin numirea lui Daniel Persu, Dianei Rădulescu şi a lui Valentin Grigoriu (doi dintre ei fără nicio experienţă în domeniul aviatic), Consiliul Judeţean a emis acte nelegale care afectează siguranţa traficului aerian şi care duc la destabilizarea Aeroportului.

Câţi bani faci dacă îţi închiriezi casa de Untold

Peste 350.000 de oameni sunt aşteptaţi la cel mai mare festival al Clujului, iar din experienţa anilor anteriori, clujenii ştiu că este o afacere bună să îşi dea casele în chirie pe perioada Untold, pentru că sumele de bani obţine le permit concediu şi relaxare în acea perioadă agitată a oraşului.

Electric Castle után, restaurálási tábor a bonchidai Bánffy-kastélyban

Electric Castle után, restaurálási tábor a bonchidai Bánffy-kastélyban
A bonchidai Bánffy-kastély helyreállításán munkálkodó Transylvania Trust Alapítvány idén is, augusztus 4–17. illetve 18–31. között megszervezi Bonchidán az Épített-örökség helyreállító szakmai tábort, amelyre szívesen várja az érdeklődők jelentkezését.