monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

MONSTER SALE cu brățara Untold, la Iulius Mall Cluj (P)

Dacă și tu aștepți cu nerăbdare distracția de la Untold, te invităm la Iulius Mall Cluj, să te asiguri că primești cel mai iubit accesoriu al verii, brățara de festival. În plus, beneficiezi de reduceri cool, special pregătite pentru iubitorii de muzică, fashion și shopping.

Cercetătorii UBB au analizat proprietățile deosebite ale unei specii de pătlagină descoperite recent în România

Un grup de cercetători din cadrul UBB a analizat, împreună cu colaboratori de la alte instituții de cercetare, proprietățile anti-inflamatorii, antioxidante și farmaceutice ale unei specii de pătlagină descoperite recent în România, stabilind că acestea sunt, în unele situații, chiar de 6 ori mai intense decât ale plantelor din același gen cunoscute și folosite până acum.

Cum vor circula autobuzele în perioada UNTOLD

CTP Cluj-Napoca S.A. va face modificări de programe si trasee pe perioada Festivalului Untold, în intervalul 29.07.2019 (ora 04:30) – 07.08.2019 (ora 4:30).

Societatea Drumuri și Poduri, aproape de faliment. Au cerut insolvență

DPJ Cluj SA , aflată în subordinea Consiliului Județean se aflau tot mai aproape de faliment de câțiva ani, din această pricină, ieri, 23 iulie, și-au cerut insolvența. Fostul prefect Călin Platon, directorul Societății Drumuri și Poduri Judeţene Cluj SA și-a dat demisia.

Ungureanu: „Mă plimb cu documente și martori între DNA și DIICOT, într-un dosar cu mită de un milion de euro, din anul 2015”

Deputatul USR Emanuel Ungureanu îi cere procurorului șef al DIICOT, Felix Bănilă, într-o scrisoare deschisă depusă astăzi la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, să trimită la Direcția Națională Anticorupție dosarul privind delapidarea Institutului de Urologie și Transplant Renal din Cluj, în care "mita trece binișor de un milion de euro".