monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Electric Castle a început în forță. Astăzi e ziua Limp Bizkit! Ce artişti mai urcă pe scene

Peste 33.000 de tineri au venit la Electric Castle pentru o întâlnire cu „părintele” Grandmaster Flash, cap de afiș al primei zile. Nu putea exista un început mai bun pentru festival decât artistul considerat unul dintre părinții muzicii hip-hop, un artist care, cu o lună în urmă, a câștigat premiul Polar Prize, considerat un echivalent al premiului Nobel în domeniul muzical.

Un jandarm din Cluj, aflat în timpul liber, a prins un hoţ într-un supermarket

Miercuri, 17 iulie, în jurul orei 12.00, plutonier Andrei Gîvan din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj (IJJ), aflat în timpul liber, într-un magazin, a observat un bărbat care fugea spre ieșire având asupra sa o geantă. În urma acestuia alerga un agent de pază strigându-i să se oprească.

Înscrieri online în premieră la FSEGA - UBB

Absolvenţii de liceu care doresc să studieze la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul Universității Babeş-Bolyai pot realiza, în premieră, online întregul proces de înscriere începând din această sesiune de admitere.

Românii cu pensii de peste 10.000 de lei

Taxa de solidaritate ar urma să se aplice nu doar pensiilor speciale, ci tuturor pensiilor care depășesc 10 mii de lei. Fie de sine stătătoare, fie cumulate, bazate pe contributivitate sau nu. Practic, tot ce depășește 10 mii de lei va fi impozitat de către stat, astfel încât măsura să nu fie declarată neconstituțională.