monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

OMRANI ALL-IN! „Feroviarii” merg mai departe în Champions League după un retur MAGISTRAL cu Astana!

OMRANI ALL-IN! „Feroviarii” merg mai departe în Champions League după un retur MAGISTRAL cu Astana!
Elevii lui Dan Petrescu au depus un efort incredibil în returul din Gruia cu kazahii de la FC Astana, iar jocul extraordinar prestat de „feroviari” a fost răsplătit pe măsură, cu o calificare meritată cu vârf și îndesat! Condusă cu 0-1 încă din minutul 4, campioana a întors scorul și s-a impus cu 3-1, rezultat care o duce mai departe în turul secund al Ligii Campionilor.

ANALIZĂ. Euro urcă spre 4,74 lei

Perechea euro/leu s-a menținut pe un trend ascendent care poate conduce, în zilele următoare la revenirea, după aproape două luni, peste pragul de 4,74 lei.

Românii din Diaspora au cel puțin 630.000 de copii născuți în străinătate

Sursă foto: eriefamilycenter.org
O “estimare conservatoare” arată că sunt cel puțin 630 000 de descendenți de emigranți români, potrivit Raportului OECD “Talent Abroad: A Review of Romanian Emigrants”. Descendenții emigranților români includ persoanele care s-au născut în afara României, dar au avut cel puțin un părinte născut în România.

Mircea Geoană a fost numit secretar general al NATO

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a decis să-l numească pe Mircea Geoană în funcţia de adjunct al secretarului general, informează un comunicat postat miercuri pe site-ul NATO.

După gunoaie, Nord Conforest construiește cel mai mare parc din Cluj-Napoca

O suprafață de peste 21 de hectare de teren, situat în zona Bulevardului Muncii, se va transforma în cel mai mare parc din Cluj-Napoca. O firmă abonată la banii publici, Nord Conforest SA, care se ocupă și de închiderea rampei de gunoi de la Pata Rât, va realiza Parcul Tineretului.