monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Mașină lovită de tren în localitatea Gârbău

Traficul feroviar este blocat, joi, pe magistrala 300, între staţiile Gârbău şi Viştea, din judeţul Cluj, în urma unui accident. Un tren de persoane privat a lovit o maşină, iar în urma impactului două persoane au murit.

ANALIZĂ. Cotațiile euro au trecut de 4,74 lei

Sentimentele de aversiune față de risc s-au temperat, după ce președintele Fed, Jerome Powell, a lăsat de înțeles că este de acord cu o reducere a dobânzii-cheie din SUA.

Falimentul sistemului medical românesc. Emanuel Ungureanu: “Dacă tânărul decedat în tabără se năștea într-o altă țară, era în viață”

Un tânăr, Florin (34 de ani), care făceau parte din Asociația pentru Solidaritate și Empatie „Delia Grădinaru”, înființată de deputatul USR de Cluj, Emanuel Ungureanu, a murit zilele trecute. Florin era dependent de un aparat de dializă de 19 ani. Ungureanu acuză lipsa unor politici ale statului pentru acești tineri care au “un destin crunt din cauza bolii, a lipsei de organe și organizării în lumea transplantului”.

Luca, sufletul nevinovat ucis de propria mamă, condus pe ultimul drum

Luca, copilul de nouă ani care a părăsit prea devreme lumea aceasta din cauza unei mame nepăsătoare și a unui sistem la fel de nepăsător, a fost înmormântat miercuri, 10 iulie, de către cei care i-au fost îngeri păzitori, Misionarii lui Padre Pio.

Deputat clujean: Prima promisiune mincinoasă a lui Alin Tișe e din 2009

Deputatul independent Adrian Dohotaru a reacționat în urma publicării articolului “Alin Tișe, cine minte, ăla e!”, în care Monitorul de Cluj a arătat sumele astronomice cheltuite de-a lugul timpului la Centrul de Deșeuri, în ciuda faptului că cei din Consiliul Județean susțin că acești bani ar fi mult mai puțini.

Colectare selectivă și în comuna Baciu

După ce în Cluj a fost implementată colectarea selectivă, cu mai mult sau mai puțin succes, comuna Baciu dorește să îi urmeze exemplul.

Make-up tricks: cum aplici corect un fond de ten (P)

Pentru că îl iubim, am ajuns să fim dependente de acest produs cosmetic. Un fond de ten este precum un prieten, pe care ne putem baza oricând, mai ales în perioadele când tenul ne dă bătăi de cap.