monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

DENT ESTET Sibiu la 6 luni de activitate: medicii gestionează tot mai multe cazuri de implantologie şi estetică dentară cu nivel de complexitate ridicat (P)

Aproximativ 30% din pacienţii clinicilor DENT ESTET din Sibiu provin din judeţe şi oraşe din regiune. 1.520 de pacienţi şi 5.700 de vizite au înregistrat cele două clinici până în prezent. Numărul de pacienţi a depăşit cu 100% aşteptările iniţiale în clinica pentru copii, respectiv cu 50% în clinica pentru adulţi.

ANALIZĂ VALUTARĂ. Euro se apropie de 4,72 lei

Perechea euro/leu și-a continuat evoluția descendentă, iar cursul a scăzut de la 4,7348 la 4,7295 lei, minim care nu a mai fost din 22 ianurie, într-o ședință în care transferurile s-au realizat în culoarul 4,727 – 4,736 lei. Cotația de la ora 14:00 se plasa 4,73 lei

Emanuel Ungureanu a început ofensiva împotriva industriei tutunului. Expunerea țigărilor în magazine şi reclamele, interzise?

Expunerea produselor din tutun în magazine, reclamele la țigări, acțiunile de promovare și distribuirea gratuită de mostre de produse din tutun, precum și sponsorizarea de evenimente de către companiile producătoare de tutun ar putea fi interzise. Prevederile sunt incluse într-un proiect de lege inițiat de deputatul USR de Cluj, Emanuel Ungureanu.

Manifestări comemorative dedicate Zilei Eroilor

Manifestări comemorative dedicate Zilei Eroilor la Cluj
În semn de omagiu și recunoștință pentru eroii căzuți la datorie, în municipiile reşedinţă de judeţ şi în localităţile din zona de responsabilitate a Diviziei 4 Infanterie „Gemina” vor avea loc joi, 6 iunie, ceremonii militare și religioase dedicate Zilei Eroilor, organizate de reprezentanții Ministerului Apărării Naționale.

Două nume noi pe lista de transferuri la CFR

CFR Cluj încearcă să se întărească pe cât mai mult posibil în vederea sezonului viitor, iar oficialii campioanei au pus ochii pe alți doi jucători importanți.

Carduri contactless pentru studenții UTCN

cardurictp
Compania de Transport Public Cluj-Napoca eliberează pentru studenții Universității Tehnice din Cluj-Napoca cardurile de transport contactless încarcate cu abonamente gratuite și cu reducere.