monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

ANALIZĂ Euro s-a apreciat la final de săptămână

Perioada analizată a fost liniștită pentru leu, în cea mai mare parte a ei, pe fondul revenirii capitalurilor speculative pe piețele de la marginea zonei euro, în căutarea unor plasamente cu randamente cât mai ridicate, după ce Rezerva Federală americană s-a arătat pregătită să reducă dobânda sa cheie.

A început numărătoarea inversă. Şantier în toiul verii pentru lărgirea străzii Bună Ziua. Bonus: Primăria vrea în zonă şi un parc pe 10 hectare

Clujenii care locuiesc pe strada Bună Ziua se vor bucura cât de curând de un trafic mult mai lejer. Viceprimarul Dan Tarcea a anunțat că, în câteva zile, buldozerele vor intra în zonă pentru lărgirea străzii. De mai bine de doi ani, conducerea Primăriei Cluj-Napoca vorbeşte despre această modernizare, iar proiectul acumulează deja luni de întârziere și nici măcar nu a început.

Elevii clujeni vor susține Bacalaureatul pe temperaturi CANICULARE

Prognoza meteo pentru prima zi de Bacalaureat arată că luni, 1 iulie, când va avea loc proba scrisă la limba și literatura română, va fi foarte cald în aproape toată țara, iar maximele vor trece de pragul caniculei în mai multe zone.

Comunicat de presă - Finalizarea proiectului “Abordarea inovativă a diagnosticului și tratamentului bolilor ORL – diagnostic și reeducare vestibulară a vertijului și a tinitusului”

Clinica Nova Explorari ORL SRL, cu sediul social în: Bucuresti, Sector 3,str. Rasinari Nr.4,camera 2,bloc N10,scara B, etaj 1, ap.19, România, a derulat, începând cu data de 10.04.2018 până la data de 30.06.2019, proiectul “ Abordarea inovativa a diagnosticului si tratamentului bolilor ORL – diagnostic si reeducare vestibulara a vertijului si a tinitusului”,COD PROIECT MYSMIS 112693, la punctul de lucru: Judetul Cluj, Municipiul Cluj-Napoca, strada Viilor, nr.46-50, Spitalul de Recuperare Cluj România.