monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Elevii Colegiul Tehnic „Napoca” se alătură tinerilor din șase țări europene în lupta împotriva consumului de droguri (P)

În săptămâna 27-31 mai 2019, Colegiul Tehnic „Napoca” a organizat o reuniune transnațională în cadrul proiectului Erasmus+ No: 2018-1-UK01-KA201-048203 „Abordarea abuzului de substanțe în rândul tinerilor din Europa”, ce are drept scop abordarea abuzului de substanțe în rândul tinerilor din Europa, alături de alte șase școli și organizații de tineri din Anglia, Turcia, Grecia, Polonia, Italia.

ANALIZĂ. Leul își continuă aprecierea

Tendința de apreciere a leului față de euro, manifestată la finalul săptămânii trecute, a continuat și ieri, în contextul în care și alte monede din regiune se întăreau.

Secretele meseriei de actor, dezvăluite de Nicolas Cage la TIFF. Și-a angajat un “antrenor de băut” pentru rolul cu care a câștigat Oscarul

Relaxat, fericit și impresionat de numărul copleșitor de fani, actorul Nicolas Cage s-a aflat, în ultimele trei zile, în Cluj-Napoca. Sâmbătă a primit din partea TIFF Trofeul Transilvania pentru Contribuția Adusă Cinematografiei Mondiale, iar duminică a susținut un masterclass, iar seara și-a petrecut-o la Bonțida.